A müzli jó fejfájásra.

Nem tudom, hogy minek kezdek hozzá a blogoláshoz, ha máris úgy érzem, hogy tőmondatokat fogok írni, legfőképpen határtalanul fröcsögő tőmondatokat és tudom azt is előre, hogy nincs meg a fejemben készen a sztori, csak a nyersanyag. Ahhoz meg a menedzserihez hasonló, agyonhajszolt életmódom következtében fáradt vagyok, hogy csak röptében írjak. Na mindegy, majd lesz valahogy, legalábbis örökérvényű a mondás, hogy olyan még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna. És ez akármekkora hülyeség is, nekem mindig bejön.

Fáj a fejem. Ennek több oka lehet.

Elsőként kezdeném azzal, hogy nem Kubában, vagy nem Párizsban vagyok, hanem Zuglóban, ami jó, de némileg híján van az egzotikumoknak, főleg az imént említett helyekkel szemben indul súlyos hendikeppel.

Ma megint bebizonyosodott, hogy a természetes kiválasztódás félmunkát végez. Neked, és neked és NEKED egy földbe ásott kis lyukban lenne a helyetek, hogy aztán ott várjátok az elmúlást, lehetőleg tőlem minél jobban elzárva. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy nincs helyetek az emberek között, mindegy melyik tulajdonságaitokat vesszük alapul. És ami leginkább bámulatra méltó, hogy ti még innen, az elméleti mélypontról is el tudtok mozdulni, ráadásul lefelé, mindezt játszi könnyedséggel és még csak tudatában sem vagytok annak, hogy az életetek értéktelen, pontosan annyira, mint amennyire hasznára vagytok annak a közösségnek, amelyhez félig-meddig tartoztok. Hagyjatok már békén, gyökerek.
Meg azé is fáj, mert eggyel kevesebben vagyok a lakásban, mint ahogy azt hétfő este megszoktam. Hát milyen égbekiáltó pofátlanság ez? Nem baj, legalább kitakarítottam. És végülis nyugtom van, öhöhö.

És majd szeretnék valamikor találkozni azzal a nyuggerrel, aki szombat reggel felébresztett, mert nem tudott begyönni a házba és véletlenül hozzám csengetett be. 6.20kor. Hát mama, szerencséje, hogy nem értem le.

Amúgy meg hallgassatok má’ Belgát, főleg az újat.

Reklámok

2 Responses to A müzli jó fejfájásra.

 1. anya szerint:

  gondoltam, h írtál, végül is tenger időd volt.
  ahhoz is majdnem hozzászoktam már, h a fröcsögéseid okára nem lehet rájönni.
  de hogy mi az az idétlen szmájli a “calendar”tól úgy 5centire, na, azaztán rejtély.
  na megyek vissza a kis lyukamba.

 2. kölyök szerint:

  Hm, érdekes. Télleg ott van az az izé. De nem tudom mi az és legfőképpen: nem én tettem oda.
  A fröcsögéseimet meg hagyjuk, ma te is felzárkóztál, haggyjál békén.
  az a lyuk meg nem a tiéd, ez egy olyan blog bejegyzés, ami nem rólad szól, vagyis csak kis részben és az a rész nem áll kapcsolatban a fröcsögéssel, meg a lyukakkal. érted mé’ mondom…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: